Interventie antiefractie

Serviciul de monitorizare si interventie rapida antiefractie

Compartimentul Interventii al S.C. PROTECTOR AGENCY S.R.L. dispune de agenti de paza instruiti conform legislatiei in vigoare.

Acestia constitue corpul de elita al societatii prin caracteristicile fizice si psihice pe care agentii de interventie le poseda si prin preocuparea permanenta de mentinere a acestora prin antrenamente specifice. Interventia echipajelor mobile in cazul receptarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati se realizeaza cu soferi profesionisti si agenti de interventie care dispun de o dotare menita sa le permita solutionarea oricaror situatii deosebite. Intrucat sistemul instituit este menit sa asigure protectia beneficiarilor, toate informatiile obtinute, de comun acord, sunt transmise operativ personalului autorizat de catre acestia.

Echipele mobile care asigura interventia sunt dotate in general cu o statie mobila pentru comunicatii curente cu operatorii de serviciu de la dispecerat, cu echipele tehnice, cu factorii de decizie din conducerea societatii de paza; statie radio portabila pentru asigurarea comunicatiilor in timpul misiunii in curs de desfasurare intre dispecerat si agentii de interventie care alcatuiesc echipajele mobile; un aparat telefon mobil pentru legaturile rapide cu categoriile de persoane descrise mai sus, in cazul cand ar surveni unele disfunctionalitati in sistemul de comunicatii radio din dotarea societatii de paza.

Pentru acoperirea eventualelor prejudicii produse tertelor parti, firma are incheiata polita de asigurare pe eveniment in valoare de 2 miliarde.

TARIFE MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA:

1. Monitorizarea si interventia rapida - abonament lunar in care este inclusa si interventia in caz de necesitate: 100 - 215 Lei + TVA
2. Patrulare si vizualizare obiectiv monitorizat : 45 – 100 Lei + TVA
3. Instalare de sisteme electronice, intretinere si revizie periodica se negociaza separat cu partenerii nostri, respectiv S.C.CUADRIPOL S.A., LINX si UTI.

 

  • Interventie antiefractie
  • Interventie antiefractie
  • Interventie antiefractie
  • Interventie antiefractie
  • Interventie antiefractie
  • Interventie antiefractie
© 2011 Protector Agency SRL | Web design: StudioWEBER