Identitate

Firma Protector Agency, cu licenta nr. 0689/P - 07.09.2005, reinnoita cu nr. 63206 in 18.08.2008, membru asociat al Patronatului Societatilor de Securitate din 2004, detinatoare a certificatelor Managementului Calitatii ISO 9001 : 2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 este specializata in servicii de paza si protectie, adaptandu-si aceste servicii in mod prioritar dupa nevoile de siguranta ale clientilor sai.

Organizarea serviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.

Protector Agency este parte integranta a unui grup de firme cu capital 100% romanesc, cu sediul central la Brasov. Infiintata in urma cu peste 10 ani in scopul asigurarii serviciilor de protectie a obiectivelor si bunurilor grupului de firme din care face parte, compania Protector Agency s-a dezvoltat solid si eficient, cooptand in randurile echipei profesionisti cu vasta experienta in acest domeniu, ajungand astazi sa desfasoare activitati specifice pentru un numar insemnat de societati comerciale puternice.

Protector Agency desfasoara in prezent urmatoarele activitati:

- paza si protectie prin efective umane pentru toate categoriile de obiective
- monitorizare si interventie rapida antiefractie
- instalare sisteme de alarma
- transport/insotire bunuri si valori
- garda de corp - protectie personala specializata
- securizare evenimente - asigurarea ordinii si sigurantei in interiorul arenelor si bazelor sportive, salilor de spectacol, evenimente indoor & outdoor etc.
- consultanta de securitate

 

  • Protector Agency - Identitate
  • Protector Agency - Identitate
  • Protector Agency - Identitate
  • Protector Agency - Identitate
  • Protector Agency - Identitate
  • Protector Agency - Identitate
© 2011 Protector Agency SRL | Web design: StudioWEBER