Dispecerat

SC Protector Agency SRL dispune de un dispecerat modern utilat, deservit de personal calificat si aparatura performanta, instalata de catre SC CUADRIPOL SA, care asigura si service pentru aparatura existenta. Dispeceratul este dotat cu un sistem computerizat performant de monitorizare ce ne permite identificarea exacta a punctului in care a fost declansata alarma, facand astfel interventia extrem de operativa.

Pentru o cat mai buna comunicare intre dispecerat si unitatile de interventie/ si obiectivele monitorizate acesta are in dotare statii de emisie receptei fixe si mobile de ultima generatie precum si o linie fixa si una de mobil - numere de urgenta la care dispecerul poate fi apelat 24 h din 24. Dispeceratul este deservit de echipaje de interventie formate din profesionisti instruiti in conformitate cu legislatia in vigoare.

Totodata, societatea noastra se ocupa si de montarea sistemelor de alarma (efractie si incendiu), sistemelor de supraveghere video, sistemelor de control acces si sistemelor de protectie perimetrala. Aceste servicii sunt asigurate de firma noastra in parteneriat cu societatile CUADRIPOL, UTI si LINX, societati autorizate in domeniul sistemelor de alarma.

Pentru buna functionare a contactului cu obiectivele monitorizate, societatea noastra functioneaza in cadrul dispeceratului cu echipamente de ultima generatie si detine un dispecerat de rezerva pentru situatii deosebite.

 

  • Protector Agency Brasov
  • Protector Agency Brasov
  • Protector Agency Brasov
  • Protector Agency Brasov

Galerie video

  • Protector Agency Brasov
© 2011 Protector Agency SRL | Web design: StudioWEBER